A gyereked jövője a te kezedben van

Utolsó módosítás:

Egy gyerek felnevelése sok millió forintba kerül. De van-e megtakarított pénzed a taníttatására, vagy tudod-e, hogy miből lesz a gyereknek lakása? Valóban “hegedülni lehet a különbséget” azok között, akik évek során összegyűjtik a gyerekek taníttatására szükséges pénzt, és azok között, akik a “jószerencsében” bíznak. Mindkettőre szükség van. Jószerencsére és pénzre is. Gondolj a gyereked jövőjére, és tegyél neki félre.

A pénzügyi biztonság azzal kezdődik, hogy az ember elkülöníti, és ezzel elkülönítve kezeli a hosszú távú célokhoz kapcsolt pénzügyeit, a rövid távú és nem meghatározott célú befektetéseitől. Az elkülönített kezelés lehetővé teszi eltérő, hosszú távú befektetési stratégia alkalmazását, valamint az elérhető adó- és illeték előnyök maximális kihasználását.

A hosszú távú megtakarításokhoz megbízható pénzügyi szolgáltatóra van szükség. Az Aegon a világ egyik legrégebbi és legnagyobb életbiztosítási, nyugdíj- és befektetési szolgáltatója. A vállalat 170 éves múltra tekint vissza, több mint 20 országban van jelen, 30 millió ügyfelet szolgál ki, és 2017 szeptemberében 816 milliárd euró befektetett vagyont kezelt.

Az AEGON Prémium aktívan kezelt befektetési alapokat, magas hozamlehetőségeket, igény szerint testre szabott biztosítási védelmet, kamatadó előnyöket, örökösödési illeték előnyöket kínál. A megtakarítás nem inkasszálható, és nem zárolható, ráadásul adómentesen és illetékmentesen örökölhető.

Szeretnéd tudni, hogy miként lehet nyugdíjad? Kérj visszahívást!