Csak egy kőhajításra tőlünk forgatták a Mamma Mia második részét

Utolsó módosítás:

Mamma Mia: míg az első film jeleneteit egy görög szigeten vették fel, addig a másodikat a horvát tengerparton! Utazz te is el velünk a helyekre, ahol felcsendültek a legnagyobb ABBA slágerek, és ahol Amanda Seyfried és Lily James boldogan táncolt.

10 évet kellett várni a legendás Mamma Mia című film folytatására. Míg az első részt az Égei-tenger partjánál található görög szigeteken forgatták, addig a második részhez a kevésbé ismert Vis szigetre utazott a stáb. A horvát tengerpartnál található kis sziget nagyon hasonlít az első filmben megismert helyre, így a különbség szinte felismerhetetlen volt a filmben.

Ha te is szeretnél “Görögországba” utazni, de nem bírod a hosszú kocsikázást, akkor irány Vis! De miről is nevezetes ez a kis sziget a filmforgatáson kívül? Megmutatjuk!

Vis sziget

Vis szigete a délen fekszik a horvát tengerparton, azaz az Adriai-tengeren, és Kalokairi kitalált görög üdülőhelyet személyesíti meg a Mamma Miában. Vis szigetére komppal tudunk eljutni Splitből. A sziget nagyon kicsike, és mindössze 15 percre van tőle a film másik helyszíne: Komižába (olaszul Comisa).

Komiža

Itt forgatták a film legfőbb jeleneteit, és itt található az a ház is, amiben Lily James lakott, amikor a filmbeli görög szigetre érkezett. A szép fehérre meszelt épületekkel és azúrkék tengerrel teli kikötő igazi idilli helyszín egy szuper nyaraláshoz…

[maxbutton name=”goodstuff – kave” url=’http://goodstuff.hu/2018/08/08/csak-egy-kopesre-tolunk-forgattak-a-mamma-mia-masodik-reszet/’]