DISZNÓTOROS KONCERT: Húszéves fennállását ünnepli a Magna Cum Laude

DISZNÓTOROS KONCERT: Húszéves fennállását ünnepli a Magna Cum Laude

Utolsó módosítás:

Lesz pálinka és disznótoros! A Magna Cum Laude együttes február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ünnepel. Ezt Mező Mihály, az együttes frontembere jelentette be az M1 aktuális csatornán.

Az együttes Facebook-oldala szerint a születésnapi koncert a zenekar pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol az újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is, mint a Vidéki sanzon, Pálinka dal, Színezd újra vagy a Köszönet, de felcsendül a zenekar legújabb dala, a Mit ér? különleges feldolgozásban, a Vivat Bacchus a capella formáció bevonásával.

Mező Mihály elmondta: a Magyar Virtuózok vonósnégyesével egy akusztikus repertoárral is készülnek a jubileumra, vendégelőadóként pedig Ferenczi György szájharmonikás, énekes, hegedűs is fellép a koncerten.

A zenekar az előző születésnapi koncertjeihez hasonlóan

ismét disznótoros és pálinkakóstolóval alapozza meg a koncertet az aréna külső udvarán.

magna cum laude koncert aréna

A Magna Cum Laude 1999-ben alakult Gyulán. A zenekar megalapítása után hamar országos hírnévre tett szert, miután alig egy hónap közös zenélés után megnyertek egy országos tehetségkutató versenyt. A zenekar húsz éves pályafutása alatt elnyerte Az év együttese és Az év dala Fonogram-díjakat, továbbá az egyik alapítót, Kara Mihályt Az év dalszövegírója díjjal is jutalmazták. (PSP-MTI)