Rebić visszafizette a szülőfaluja összes lakosa által felvett hitelt

Utolsó módosítás:

Ante Rebić egyik korábbi csapattársa érdekes anekdotát osztott meg egy osztrák lappal. A horvát válogatott tagja nem csak azt bizonyította, hogy nagy játékos, hanem azt is, hogy nagy szíve van.

Rebić az oroszországi világbajnokságon résztvevő horvát csapat egyik legnagyobb csillaga volt. A 24 éves focista az Eintracht Frankfurt együttesében játszik, de érdeklődik iránta a Bayern München és a Borussia Dortmund is. A Premier League-ből is több klub bejelentkezett érte, például az Arsenal, a Liverpool és a Tottenham, a Manchester United pedig állítólag akár 40 millió fontot sem sajnálna Rebićért.

Lovro Šindik – aki évekkel ezelőtt egy öltözőn osztozott a válogatott csatárral – a Heute osztrák lapnak elmondta, hogy Rebić egy alkalommal visszafizette az összes hitelt, amit szülőfaluja lakosai vettek fel.

A horvát csatár a Szplit közelében lévő Vinjani Donji nevű településen született, amely mintegy ötszáz lelket számlál. Édesapja buszsofőr volt, édesanyja pedig jogászkodott. Fiuk 19 éves korában került a Fiorentinába, és kezdett külföldön játszani, de a szülőfalujáról nem feledkezett meg.

A Pozitív Spóroló elégedetten jegyezheti meg, hogy ha a történet valóban igaz, akkor Ante Rebić a legnagyobb jót tette, amit csak tehetett – visszaadta “földijeinek” a pénzügyi szabadságot!

Szeretnéd tudni, hogy miként lehet nyugdíjad? Kérj visszahívást!